PROGRAM - Nutriada 2019

Przejdź do treści
WSTĘPNY PROGRAM RAMOWY

22 marca 2019 roku, piątek
13.00-14.00
Lunch
14.00-14.15
Powitanie uczestników oraz wszystkich gości
14.15-14.45
Wykład inauguracyjny:
Właściwości prozdrowotne i dietetyczne grzybów jadalnych
dr hab. Bożena Muszyńska, prof UJ
Katedra Botaniki Farmaceutycznej, Wydział Farmacji UJCM
14.45-15.45
Konkurencja „Test”
15.45-16.15
Przerwa kawowa
16.15-16.45
Konkurecja „Krzyżówka”
16.45-17.30
Konkurencja „Stawiam na…”
17.30-17.45
Konkurencja „Czytanie etykiet”
17.45-18.15
Konkurencja „Degustacja”
18.15
Zakończenie pierwszego dnia Turnieju

23 marca 2019 roku, sobota
09.00-11.30
Konkurencja kliniczna
13.00
Ogłoszenie wyników i zakończenie Turnieju
Wróć do spisu treści